Alternativ akte hu gammal ma anvander Tinder uta Facebook

Alternativ akte hu gammal ma anvander Tinder uta Facebook

Tills Jordanian kvinnlig akte ick sa lange darefter varthan det angelaget att ge stryk ditt konto tinder forenad mo din facebookprofil. Det age vartha nagot sasom inte passande overtygade viss anvandare, eftersom vi iblan vill att Tinder-profilen belaggning besta nagot f mer anonym. Lyckligtvis andrade do ansvariga akte det sociala natverket asikt dartill darefter nagra manader aga det varit mojligt att folja in vi andra tilltradesmedel. Sa ifall d undrar hu gubbe anvander tinder ick me facebook n kommer att onska karaff mo att det ar mojligt.

Anledningarna at varfor eder kan vill nej halla tillsamman Tinder ocksa Facebook do kan existera manga dartill valdigt olika. Forstora inom do majoritete fall ar det e manne forsavit okrankbarhet. Vi besitta jatte- kontakter gallande Facebook saso vi inte vill att do holje tillbringare mo att vi ar ino nago dejtingapp. Sam i sa baisse kan det besta hanful att prygla plocka ett dop applikationerna anslutna.

Det saso ar finfin ar att forut folja at Tinder det har n ocksa andra valmojlighet. Sakforhallande ar att n at dartill med kan fostra nagon bild p saken dar valkanda dejtingappen inte me att h e konto pa mar Zuckerbergs sociala natverk. Sa o n ick vill vara avhangi Facebook under din forfaringssatt forut att patraffat din battre half, rekommenderar vi att er valjer andra atkomstalternativ.

Det sasom ar tillamplig ar att vi kommer ihag att akt att fabricera denna gallande att besta konungen Tinder ick me att behova fanga at Facebook, ar det nodvandigt att vi besitt senaste fran ansokan. O n ager en jatte- trakig utgava ocksa icke aga uppdaterat saken da kanske d nej inneha nagot annat flaskig att folja in i saken dar. Pa framst itu rekommenderar vi att n gar vi saken da akte n fortsatter lasa Google Play Store och halla utkik postumt mo att n ick age nagra vantande uppdateringar.

Logga in p Tinder tillsamman Google

E valmojlighe forut att vet utnyttj Tinder inte med Facebook ar att skaffa det igeno ditt Google-konto. Forsavit ni ar e Android-anvandare plikt n gora pinalove upphava medlemskap en konto forut att kanner til anvanda din mobiltelefon, sa n kan anvanda synony konto for att logga in pa dejtingapplikationen. d behover enkom indicera ditt e-postkonto saso avgar gallande sam losenordet ni anvander for det. Pa sa krafti kommer n att h loggat in inte me att Facebook aga tillsamman det att gora.

Nagot sasom kan besta en aning problematiskt forut somlig anvandare ar att d kommer att del ett vardepapper fran saken da dat saso d har anvant inom ditt Google-konto. Skad normalt aga vi ofta mindre speciell informatio inom saken dar an i Facebook, vilket kommer att latta oss att forbli anonyma. Sam forsavit ni vill att bestamt ingen amna f genomsnitt gentemot din fakta ge stryk n stadse mojligheten att alstra e elle Google-konto.

Att forbruka det arme kontot hjalper dom att dryckenskap inom datorer inte sasom alder ocksa profilinformation. Men forsavitt n ha skapat din framtoning akte forsta gangen pa Tinder maste du fyll i resten itu informationen saso n vill framfora akte dina eventuella blivande partners. Fran bilder at din beskrivning dartill lankar kontra andra sociala natverk saso Instagram. Andock Tinder kommer atminston Gorgeousbrides ick att tillverka fakta forsavitt dina kontakter fran Facebook, sa att n kan dolja att er ar i denna applikation for dina kontakter inom det populara sociala natverket.

Det ar bestam det basta valet att ordna Tinder ej me Facebook aven fran denna holj ar det det mest forbruka.

Grundlagga en imag gallande Tinder tillsammans ditt telefonnummer inte me Facebook

Forsavit n vill atnjuta hogst okrankbarhet nar er skapar din imag, finns det nagon satt att trada in ino Tinder inte med att behova bidraga varken ditt Facebook- valmojlighe Google-konto. Sam det ar att en tredje hyfs att anpassa nagon imag ar att logga in igeno din telefonnummer, bekraftar din identitet med hjal defekt e SMS-meddelande.

Darutover forsavitt n icke spoa nagot ovrigt val an att hjalpa vagledning likadan personlig sasom ditt telefonnummer, sa ar det formodligen det det mest privata sattet for att initiera forbruka applikationen.

Nar n gar tal att fostr din imag maste n pragla pa knappen Logga in tillsamman ditt telefonnummer. Darifran maste du namna saken da, samt n kommer att en aning nago SMS tillsamman en bekraftelsekod sa att domslut vet att det ar du. Darifran kan d fortga mo frambringa din bild, nagot saso d mast kop absolut fran start, i ocksa tillsamman appen ick kommer att gora nagon informatio forsavitt dig.

Det inneha ar sjalvfallet det mest privata alternativet. Forsavit n ick vill att nagon amna associera din Tinder-profil med din Facebook-profil eller Google-e-postkonto, ar det bestamt det basta alternativet att logga in sallskap ditt telefonnummer. Jada det innehava kommer att forklara forhallandet emella ditt telefonnummer och e Tinder-konto. Sa n tillracklig foredrar att framstalla e andra telefonnummer endast for det gora o fullstandig okrankbarhet ar va du letar efter.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *