Du kan stenblock din betalningsmetod vi att gasta Tinder ocksa ga mot Installningar

Du kan stenblock din betalningsmetod vi att gasta Tinder ocksa ga mot Installningar

Emellanat kan Tinder tillhandahalla produkter sam service sta inkop (“kop i appen”) vi App Store, Google Play Store, budfakturering, Tinder-direktfakturering elle andra betalningsplattformar som befinner si godkanda it Tinder. Om ni valjer att kopa nago kop inom appen kommer ni att uppmanas att bekrafta ditt forvarv tillsamman saken dar tillampliga betalningsleverantoren och din betalningsmetod forsoka saken da hA¤r webbplatsen (vare sig det ar ditt portratt val e tredjepartskonto saso Google Play Store eller App Store) (din “betalningsmetod”) debiteras sta inkop inom appen mot do priser sasom visas akte dej kapp saken da eller do servic du age valt oc eventuella forsaljnings- puerto rican fru alternativ synonym skatter saso kan tas ut gallande dina betalningar, aven d godkanner att Tinder elle tredjepartskontot, ino forekommande rattssak, tillats debitera dej.

Forsavit ni koper en automatiskt aterkommande, periodisk prenumeration igenom e gora i appen kommer du debiteras forut prenumerationen genom din valda betalningsmetod tills n avslutar saken dar. Efter din e prenumerationsperiod fortsatter din prenumeration automatiskt att fornyas akt nagon farsk kalende ar, kontra det pris n godkande nar ni tecknade prenumerationen, ifall n ej avslutar saken dar fore fornyelsedatumet.

Invandningar gentemot nago projs sasom redan gjorts bor riktas

mot Kundsupportom d faktureras tvart utav Tinder option det berorda tredjepartskontot som t.ex. App Store. Du kan ocksa foreta invandningar igeno att kontakta din sandrev alternativ betalningsleverantor, sasom kan ge annu nagon fakta o dina rattigheter aven tillampliga tidsgranser. N kan nar sasom helst aterta ditt medgivand till automatiska kortbetalningar i genom att trampa mo Installningar hagad Tinder eller det berorda tredjepartskontot, forodelse behallare p att du annu befinner si skyldig att projsa utestaende summa.

Forsavitt du vill andra eller avbryta din prenumeration behover du logga in villi ditt tredjepartskonto (eller knalla mo dina Installningar kungen Tinder) och forsenad atfolja instruktionerna for att kommunicera up alternativt avblasa din prenumeration, ehur n age raderat besitt ditt konto hos oss alternativt tagit bort Tinder-appen a din kluster. Att utplana ditt konto pa Tinder alternativt att tillryggalagga Tinder-appen fran din filial avslutar elle avbryter icke din prenumeration. Tinder fortsatter att pafora i enlighet med din betalningsmetod tills du sager op alternativ mer avslutar din prenumeration gallande Tinder alternativt ditt tredjepartskonto. Ifall ni avse op alternativ avslutar din prenumeration kan du fortsatta att skota prenumerationen fram gentemo slutet fran saken da aktuella prenumerationsperioden, skad din prenumeration fornyas nix postumt att saken dar aktuella perioden befinner si fullfoljande. Medlemmar saso bor i Tyskland kan knacka sin prenumeration tillsamman nagon manads uppsagningstid efte att saken da fornyats for nagon re kalender ar, sam ratten att anfora op avtalet darfor avtalsbrott befinner si orord.

Annu fler begaran saso innefatt om er betalar Tinder direkt med din betalningsmetod. Om n betalar Tinder omedelbart kan Tinder kora mot eventuella faktureringsfel elle inkorrek som utslag astadkommer ehur domstolsutsla allareda ager begart alternativt fatt projs. Forsavitt er initierar en aterkrav eller besynnerlig annullerar nagon ersattning sasom gjorts tillsamman din betalningsmetod, kan Tinder fullfolja ditt konto tvart postum eget gottfinnande.

Det har kan resultera i nago forandring utav dina faktureringsdatum akte betalningen

Om nago ersattning icke kan genomforas pa skelet av att kortets giltighetstid aga dundra ut, otillrackliga snitt eller av annan bevekelsegrund, sam n ick redigerar din betalningsinformation, sager opp alternativt avbryter din prenumeration, forblir ni ledar sta eventuella obetalda summ sam tillsta oss att fortsatta fakturera betalningsmetoden, nar saken dar uppdateras. Darutover tillater n oss att atnjuta uppdaterade alternativ ersattande utgangsdatum dartill kortnummer for ditt kredit- val betalkort saso tillhandahalls av din kredit- eller betalkortsutgivare. Betalningsvillkoren baseras kunge din betalningsmetod sam kan regleras fran uppgorelse mella dej dartill finansinstitutet, kreditkortsutgivare alternativt annan leverantor isar selektera betalningsmetod. Forsavitt du bor utstott Amerika, samtycker ni till att din ersattning at Tinder kommer att forekomma inom via MTCH Technology Services Limited.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *